Urban Nature Run november

Ga jij door de modder voor de ander?

Urban Nature Run is een sensationele obstacle run over dijken, door de Biesbosch en langs waterplassen die Dordrecht rijk is. Overwin als team obstakels op een industriegebied en bikkel in de modder. Je kunt je opgeven voor 6 of 12 kilometer. 

 

Dormer Tools Competitie!

We dagen je uit om als bedrijfsteam mee te doen aan de Dormer Tools Competitie. De competitie houdt in dat verschillende teams binnen het netwerk van Dormer Tools de Urban Nature Run zo snel mogelijk weten af te leggen. Iedere deelnemer die de finish haalt ontvangt een leuk aandenken. Het team dat de finish als eerste haalt ontvangt een extra leuke prijs! Je loopt daarmee niet alleen voor het goede doel, maar je gaat ook naar huis met een leuk aandenken. Als geen muur te hoog is, dan dagen wij je uit je aan te melden voor dit avontuur!

 

Contact en inschrijven

Inschrijven kan via www.urbannaturerun.nl. Een team mag maximaal uit tien deelnemers bestaan. Natuurlijk is het ook mogelijk om twee of meerdere groepen te vormen! Kijk voor een overzicht van de kosten op de website. Een team kan ook de extra uitdaging aangaan voor het werven van sponsorgeld en betaalt dan de helft aan inschrijfgeld. Lukt het niet om een team te vormen, doe dan mee met een Dormer Tools team. Stuur een mail naar: dormer.nl@dormertools.com. Vorm een team en meld je aan! Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

 

 

Initiatiefnemer Jeroen van Heusden vertelt:

"De opbrengst van Urban Nature Run is erg nodig omdat het aantal bezoekers van de voedselbank en het Inloophuis groeit. Persoonlijk heeft het Inloophuis voor mij veel betekent door de Stay Clean groepen die in de avonden plaatsvinden. Gelukkig heb ik niet bij de voedselbank aan hoeven te kloppen omdat ik via Stay Clean op tijd herstel heb gevonden. Als initiatiefnemer van Urban Nature Run ben ik dankbaar dat ik mensen kan helpen die te maken krijgen met deze instellingen." 

 

Stichting Vrienden van De Hoop


Heeft u een vraag, opmerking, klacht of wilt u graag iets vertellen? Neem dan contact op met het team van de Urban Nature Run via info@urbannaturerun.nl of bel tijdens kantooruren met 078-611 1421. Kijk voor meer informatie op www.urbannaturerun.nl.