Cycle for Hope

 

Ruitenberg: geen Elfstedentocht, wél Cycle for Hope

Schaatser René Ruitenberg fietst mee met de Cycle for Hope Rondje Nederland, hét fietsevenement van 2012. Hij schrijft: “De Elfstedentocht in mijn laatste jaar als  marathonschaatser was een droom die bijna waar werd... Maar een nieuwe uitdaging is alweer daar: Cycle for Hope Rondje Nederland!”

Lees verder >>


 

NIEUW bij Cycle for Hope: Rondje Nederland

Op 30 augustus 2012 start Rondje Nederland als extreme uitdaging van de Cycle for Hope. Kies voor Rondje Nederland en trek als team non-stop 1.200 kilometer door Nederland in 48 uur! Natuurlijk staat ook de Toertocht Limburg op het programma (1 september 2012), een dagrit van 40, 80 of 120 kilometer.

 

Bekijk hier een filmpje over Rondje Nederland of de Toertocht Limburg.  


 

Meedoen?

Voor het Rondje Nederland kunnen maximaal 20 teams inschrijven. De Toertocht mag worden gereden door 500 deelnemers. Schrijf je snel in! Aanmelden kan via www.cycleforhope.nl. Hier kun je ook een persoonlijke actiepagina aanmaken om je eigen vrienden en bekenden te informeren over jouw prestatie en te vragen om een donatie.  


 

Waar fietsen we voor?

Cycle for Hope heeft de passie om geloof, hoop en liefde zichtbaar te maken in mensenlevens. Jouw afzien is omzien naar anderen! Met jouw prestatie ondersteun je projecten voor de zwaksten in de samenleving.


 

Meer >>

Help mee de Cycle for Hope te promoten! Blijf op de hoogte van alle actualiteiten en volg ons nu ook op Twitter en Facebook. Stuur deze nieuwsbrief door en maak anderen attent op dit nieuwe en spraakmakende event. Inschrijven voor de nieuwsbrief kan eenvoudig via de homepage van Cycle for Hope.

Cycle for Hope


Heeft u een vraag, opmerking, klacht of wilt u graag iets vertellen? Neem dan contact op met het team van Cycle for Hope via info@cycleforhope.nl of bel tijdens kantooruren met 078-611 4736. Kijk voor meer informatie op www.cycleforhope.nl.